De afdruk wijkt af van de afbeelding op het computerscherm

Probleem

Oplossing

De afgedrukte afbeelding verschilt van de afbeelding op het computerdisplay.

Als u bepaalde functies gebruikt, zoals vergroting en verkleining, kan de uiteindelijke lay-out van de afbeelding er anders uitzien dan op het computerscherm.

Afbeeldingen worden afgebroken, of er worden overtollige pagina's afgedrukt.

Mogelijk gebruikt u papier dat kleiner is dan het formaat dat in de toepassing is geselecteerd. Gebruik hetzelfde papierformaat als dat u in de toepassing heeft geselecteerd. Als u geen papier van het juiste formaat kunt plaatsen, gebruikt u de verkleiningsfunctie om de afbeelding te verkleinen en drukt u deze vervolgens af.

Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

Tekens zijn vervormd of ontbreken wanneer wordt afgedrukt met PDF Direct Print.

Sluit het lettertype in in het PDF-bestand voordat u het afdrukt.

Het papierformaat verschijnt op het bedieningspaneel en het afdrukken met PDF Direct Print werkt niet.

Wanneer PDF Direct Print wordt gebruikt, is het noodzakelijk dat het papierformaat is ingesteld in het PDF-bestand. Wanneer een bericht wordt weergegeven waarin een papierformaat wordt aangegeven, moet u ofwel papier van het aangegeven formaat in de papierlade plaatsen of Paginadoorvoer uitvoeren.

En als [Sub papierformaat] in het menu [Systeem] is ingesteld op [Automatisch], wordt afgedrukt onder de aanname dat Letter- en A4-papier dezelfde afmetingen hebben. Als bijvoorbeeld een PDF-bestand dat is ingesteld op A4-formaat wordt afgedrukt met PDF rechtstreeks afdrukken en er zit Letter-papier in de papierlade, dan wordt het bestand gewoon afgedrukt.

Het duurt lang voor de printer begint met afdrukken.

De printer opent de USB-interface als hij een afdruktaak ontvangt van het netwerk van het USB-apparaatserver. In dit geval duurt het langer dan normaal voordat een taak wordt afgedrukt dan wanneer die ontvangen wordt van het printernetwerk.

Als het te lang duurt voor het afdrukken begint, voer dan een kortere periode in voor [I/O-time-out] via het bedieningspaneel van de printer.