Koptekst overslaan
 

Help bij Web Image Monitor weergeven

Als u de functie Help voor de eerste keer gebruikt, klik dan op de knop Help(Illustratie pictogramIllustratie pictogram) om het bericht weer te geven waarin u gevraagd wordt Help online weer te geven of Help te downloaden.

Opmerking

  • Door nogmaals in het koptekstgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) te klikken, verschijnt de inhoud van de helpfunctie.

  • Als u weer in het werkgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) klikt, dan verschijnt de helpfunctie voor de instellingsitems in het werkgebied.

Help op onze website bekijken

U kunt de nieuwste helpinformatie bekijken.

Help downloaden en bekijken

U kunt de Help downloaden naar uw computer. Als u de Help wilt bekijken zonder verbinding te hoeven maken met het Internet, kunt u het pad naar het lokale bestand opgeven als URL.

Help downloaden

  1. Selecteer uw besturingssysteem in de lijst "Besturingssysteem".

  2. Selecteer de taal in de lijst "Taal".

  3. Klik op [Downloaden].

  4. Volg de instructies op het scherm om de Help-bestanden te downloaden.

  5. Sla het gedownloade, gecomprimeerde bestand op en pak het bestand vervolgens uit.

    Om een koppeling naar de Help-knop ( Icon illustration Icon illustration) aan te maken, slaat u de helpbestanden die u heeft gedownload op een webserver op.

De URL van de gedownloade Help koppelen

U kunt de URL van het helpbestand van een computer of webserver koppelen aan de Help-knop (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding).

  1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

  2. Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

  3. Onder "Netwerk" klikt u op [Webpagina].

  4. Voer in het vak "Doel Help-URL instellen" de URL van het helpbestand in.

    Als u het helpbestand opgeslagen heeft op "\\Server_A\HELP\EN", voer dan "file://Server_A/HELP/" in. Bijvoorbeeld: als u het bestand op een webserver heeft opgeslagen, en de URL van het indexbestand is "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", voer dan "http://a.b.c.d/HELP/" in.

  5. Klik op [OK].

  6. “Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

  • Als u de Help-bestanden op uw harde schijf opslaat, moet u ze direct openen. U kunt ze niet koppelen met de Help-toets (Illustratie pictogramIllustratie pictogram).