Kwaliteitsonderhoud

Aanpassing beelddichtheid

Door de beelddichtheid aan te passen, kunnen vage vlekken of vegen op afgedrukte pagina's voorkomen worden.

Verander deze instelling alleen wanneer nodig. Voor meer informatie, zie Beeldbelichting aanpassen.

Registratie

U kunt de startpositie aanpassen voor het afdrukken op de pagina. Voor meer informatie, zie De afdrukpositie aanpassen.

Afdrukken testpagina

U kunt de pagina van de registratietest afdrukken.

Aanpassing

Hiermee kunt u de startpositie voor het afdrukken op een pagina selecteren.

Drum reinigen

U kunt de drum reinigen om de afdrukkwaliteit te verbeteren als er strepen of witte stippen op de afgedrukte afbeeldingen ontstaan. Voor meer informatie, zie Drum reinigen.

Drum automatisch reinigen

U kunt opgeven hoe lang het duurt om de drum automatisch te reinigen.

De drum kan automatisch worden gereinigd door condities als temperatuur of vochtigheid als het apparaat wordt ingeschakeld of hersteld uit energiebesparingsstand. Voor meer informatie, zie Drum automatisch reinigen.

Hoogte-aanpassing

U kunt de hoogte-instellingen aanpassen.

Als het apparaat wordt gebruikt in een omgeving op een hoogte van 1500 meter of hoger en er verschijnen onregelmatige witte strepen of stippen op afgedrukte afbeeldingen, schakel dan deze functie in om de afdrukkwaliteit te verhogen. Voor meer informatie, zie Hoogte-aanpassing.

Uitvoerspanning oplader

U kunt het vermogen van de elektrostatische oplader opgeven. Als er onregelmatige strepen op de afgedrukte afbeelding verschijnen, schakel dan deze functie in om de afdrukkwaliteit te verbeteren. Voor meer informatie, zie Uitvoerspanning oplader.

Extra toner toevoegen

Wanneer de dichtheid van de afdruk afneemt of de afgedrukte tekens vaag worden nadat er een groot aantal documenten in één keer is afgedrukt, kan de toner geforceerd worden bijgevuld. Om het bijvullen van toner te starten is het noodzakelijk om het paneel te openen en te sluiten of het apparaat uit en weer aan te zetten. Voor meer informatie, zie Extra toner toevoegen.

Tonerverspreid. voorkomen

Indien de toner zich uitspreidt onder de horizontale lijnen op afgedrukte afbeeldingen, zet u deze functie aan om de afdrukkwaliteit te verbeteren. Voor meer informatie, zie Tonerverspreid. voorkomen.