De afdrukpositie aanpassen

Hier kunt u de afdrukpositie aanpassen. Normaal hoeft u de afdrukpositie niet aan te passen. Toch kan die aanpassing nuttig zijn in sommige gevallen, wanneer de optionele papierinvoereenheid geïnstalleerd is.

"Horizontaal" papier ligt loodrecht op de doorvoerrichting. "Verticaal" papier ligt parallel aan de invoerrichting.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Onderhoud] Druk op [OK]

2Selecteer [Kwaliteitsonderhoud] Druk op [OK]

3Selecteer [Registratie] Druk op [OK]

4Selecteer [Testvel afdrukken] Druk op [OK]

5Selecteer de lade die u wilt aanpassen Druk op [OK]

6Druk de testpagina af om een voorbeeld van de instellingen te bekijken.

Illustratie testvel

Gebruik deze pagina om de huidige afdrukpositie te controleren.

7Druk op de toets [Escape].

8Selecteer [Aanpassing] Druk op [OK]

9Selecteer de lade en invoerrichting die u wilt aanpassen Druk op [OK]

10Voer een waarde in om de geregistreerde waarde te wijzigen (mm) Druk op [OK]

Verhoog de waarde om het afdrukgebied te verschuiven in de richting aangegeven door het "+" symbool in het schema hieronder. Verlaag de waarde om het afdrukgebied te verschuiven in de richting aangegeven door het "-" symbool.

Afbeelding van het afdrukgebied

Nummer: Afdrukgebied

Nummer: Papierinvoerrichting

11Druk de testpagina af om het resultaat van de instelling te controleren.