Voorzorgsmaatregelen bij sorteren

Geroteerd sorteren zal worden geannuleerd, indien:

Opmerking

• Als sorteren of roteren is opgegeven in het stuurprogramma van de printer, zorg dan dat [Sorteren (printer)] is geselecteerd voor het PCL 6- or PostScript 3-printerstuurprogramma, of het veld [Sorteren toepassing negeren] is aangevinkt voor het PCL 5e-printerstuurprogramma. Anders is het mogelijk dat de uitvoer niet naar wens is.

• Voor meer informatie over het instellen van de dubbelzijdige afdrukfunctie met het PCL 6- of PostScript 3-printerstuurprogramma voor Windows, zie Uitvoerinstellingen.

• Voor meer informatie over het instellen van de sorteerfunctie met het PCL 5e-printerstuurprogramma, zie Setup.

• Voor meer informatie over het instellen van de sorteerfunctie met het PostScript 3-printerstuurprorgamma voor OS X, zie Afdrukken met OS X.