Uitvoerinstellingen

1Nadat u een document heeft aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Uitvoerinstellingen] en configureer dan de volgende instellingen:

• Sorteren:

Selecteer [Sorteren (printer)] of [Sorteren (applicatie)]. Voor meer informatie, zie Sorteren.

• Scheidingspagina

Geef aan of er een scheidingspagina afgedrukt moet worden. Voor meer informatie, zie Bannerpagina.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.