Papierinstellingen

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u het papierformaat en -type kunt opgeven met het bedieningspaneel.

Opmerking

• Als [Prioriteit lade-instelling] is ingesteld op [Apparaatinstelling(en)], dan hebben de papierinstellingen die gedaan zijn op het bedieningspaneel van de printer voorrang op de instellingen die gedaan zijn in het printerstuurprogramma of via commando's. Voor meer informatie, zie Apparaatmodus.