Deze printer wordt verpakt in schokabsorberend schuim en bevestigd met plakband geleverd, zodat de printer gedurende het transport beschermd is tegen schokken en trillingen. Verwijder het beschermingsmateriaal nadat u de printer op de installatielocatie heeft geplaatst.

WAARSCHUWING

• Hieronder volgt een waarschuwing over de plastic zak die onderdeel is van het inpakmateriaal van het apparaat.

• Houd de plastic materialen (zakken, etc.) die met dit apparaat zijn meegeleverd, te allen tijde uit de buurt van baby's en kleine kinderen. Als plastic in contact komt met mond of neus, kan dit verstikking als gevolg hebben.

VOORZICHTIG

• De printer weegt ongeveer 18 kg.

• Als u het apparaat optilt, moet u deze bij de grepen aan beide zijden vastpakken en dan langzaam optillen. De printer kan beschadigd raken of lichamelijk letsel veroorzaken als u deze laat vallen.

Belangrijk

• De verwijderde tape is plakkerig. Let erop dat u de plakzijde niet op uw huid of kleding plakt.

• Til de printer niet op aan de lades.

• Pas op dat er geen paperclips, nietjes of andere metalen voorwerpen in de printer vallen.

1Verwijder de plastic zak.

2Haal het netsnoer en de tonerafvalfles uit de doos waarin de printer was ingepakt.

3Til de printer op aan de handgrepen aan beide zijden van het apparaat.

Laat de printer langzaam en voorzichtig zakken om te voorkomen dat uw handen klem komen te zitten.

Als u de printer verplaatst, raak dan de volgende onderdelen niet aan:

• De bolle delen aan de rechter zijde van het apparaat

• Plaatsen die zijn aangeduid op de etiketten op het apparaat

• De onderzijde van de optionele papierlade

4Verwijder het plakband dat aan de buitenkant van het apparaat vastzit.

Als u klaar bent met uitpakken, doet u het volgende:

• Als u de printer wilt gebruiken met de geïnstalleerde optionele accessoires, zie Opties installeren.

• Als u de printer wilt gebruiken zonder de geïnstalleerde optionele accessoires, zie Papier plaatsen.

Voor meer informatie over de installatie van de printer, zie Installatieprocedure van de printer.