Inloggen op de printer

Als Basisverificatie, Windows-verificatie of LDAP-verificatie actief is, verschijnt het verificatiescherm op het display. U kunt de printer alleen gebruiken als u uw eigen log-in gebruikersnaam en log-in wachtwoord heeft ingevoerd.

Als u dit apparaat kunt gebruiken, wil dat zeggen dat u ingelogd bent. Wanneer u het apparaat niet langer kunt gebruiken, dan betekent dat dat u bent uitgelogd. Zorg ervoor dat u ook weer uitlogt, om te voorkomen dat iemand de printer gebruikt zonder daarvoor bevoegd te zijn.

Belangrijk

• Vraag de gebruikersbeheerder om de informatie die u nodig heeft om geverifieerd te worden. Zie de Veiligheidshandleiding voor meer informatie over gebruikersverificatie.

• De gebruikerscode die ingevoerd moet worden bij gebruikerscodeverificatie is de numerieke waarde die in het adresboek is weergegeven als "Gebruikerscode".