Fejléc átugrása
 

A címjegyzék frissítése

Üzenet

Ok

Megoldás

“A célállomások listájának frissítése sikertelen. Újra megpróbálja?”

Hálózati hiba történt.

  • Ellenőrizze, hogy a szerver csatlakoztatva van-e.

  • A vírusvédő programok vagy tűzfalak megakadályozhatják, hogy az ügyfélszámítógépek kapcsolatot létesítsenek a készülékkel.

  • Ha vírusirtó szoftvert használ, adja hozzá a programot a kivételek listájához az alkalmazások beállításainál. A programok kivételek listájához történő hozzáadásának részleteit lásd a vírusirtó szoftver Súgójában.

  • Ahhoz, hogy a tűzfal blokkolását megakadályozza, a készülék IP-címét a tűzfal IP-cím kivételi listájára kell felvenni. Az IP-cím kihagyásával kapcsolatos eljárás részleteit lásd az operációs rendszer súgójában.

“Célállomások listájának frissítése folyamatban. Kérem, várjon. A megadott célállomás(ok) vagy küldő(k) neve törlésre került. ”

A Web Image Monitor a célállomások listájának aktualizálását végzi a hálózaton keresztül.

Várja meg, amíg az üzenet eltűnik a kijelzőről. Ne kapcsolja ki az áramellátást, amíg ez az üzenet látható. Az aktualizálandó célállomások számától függően előfordulhat, hogy a művelet folytatása előtt némi késlekedés lesz tapasztalható. A készülék semmilyen műveletet nem hajt végre addig, amíg az üzenet a kijelzőn olvasható.

“Célállomások listájának frissítése folyamatban. Kérem, várjon. A megadott célállomás(ok) vagy küldő(k) neve törlésre került. ”

A megadott célállomás vagy küldő neve törölve lett, amikor frissítették a kézbesítő szerver célállomás listáját.

Adja meg újra a célállomást vagy a küldő nevét.