Fejléc átugrása
Súgó
 

Felhasználói útmutató

Olvassa el ezt először
Mire használhatja ezt a készüléket?

Kikeresheti a megfelelő eljárásmód leírását a kívánt művelet végrehajtásának megfelelően.

Kezdeti lépések

Ez a fejezet azt mutatja be, hogyan kezdje el használni a készüléket.

Másolás

Ez a fejezet a másoló gyakran használt funkcióit és műveleteit ismerteti. A fejezetben nem szereplő információkért olvassa el a weboldalunkon megtalálható Copy/ Document Server című kézikönyvet.

Faxolás

Ez a fejezet a gyakran használt fax funkciókat és műveleteket ismerteti. Az itt nem szereplő információkat megtalálhatja a weboldalunkon elérhető Fax című kézikönyvben.

Nyomtatás

Ez a fejezet a gyakran használt nyomtatási funkciókat és műveleteket mutatja be. Az ebben a fejezetben nem található információk a weboldalunkon elérhető Print című kézikönyvben találhatók.

Szkennelés

Ez a fejezet a gyakran használt szkenner funkciókat és műveleteket mutatja be. Az ebben a fejezetben nem szereplő információkért olvassa el a weboldalunkon elérhető Scan című kézikönyvet.

Dokumentumszerver

Ez a fejezet a Dokumentum szerver gyakran használt funkcióit és műveleteit ismerteti. A fejezetben nem szereplő információkért olvassa el a weboldalunkon megtalálható Copy/ Document Server című kézikönyvet.

Web Image Monitor

Ez a fejezet a Web Image Monitor gyakran használt műveleteit és funkcióit ismerteti. A fejezetben nem szereplő információkért olvassa el a weboldalunkon elérhető Connecting the Machine/ System Settings című kézikönyvet, vagy a Web Image Monitor súgóját.

Papír és festékkazetta behelyezése

Ez a fejezet leírja a papír betöltését a papíradagolóba, valamint a javasolt papírméreteket és -típusokat.

Hibaelhárítás

Ez a fejezet a hibaelhárítás alapvető műveleteit ismerteti.

A készülékkel kapcsolatos tudnivalók

A fejezet a környezetvédelmi óvintézkedéseket és szabályozásokat írja le.