Fejléc átugrása
 

Alapvető eljárás szkennelt fájlok tárolásához

Fontos

  • Minden egyes tárolt fájlhoz megadhat egy jelszót. Javasoljuk, hogy jelszó megadásával védje a tárolt fájlokat a jogosulatlan hozzáféréstől.

  • A készülékben tárolt szkennelt fájl hibajelenség esetén elveszhet. Javasoljuk, hogy a fontos fájlokat ne a merevlemezen tárolja. A beszállító nem felelős a fájlok elvesztéséből származó esetleges károkért.

1Nyomja meg a [Kezdőképernyő] ikonját (A kezelőpanel képernyőjének képe ) a képernyő középső-alsó részén.

2Nyomja meg a [Szkenner(klasszikus)] ikont.

3Győződjön meg arról, hogy nem maradtak a memóriában korábbi beállítások.

Ha megmaradtak a korábbi beállítások, nyomja meg az [Törlés] gombot.

4Helyezze be az eredeti dokumentumokat.

5Nyomja meg a [Fájl tárolása] gombot.

A kezelőpanel ismertetése

6Nyomja meg a [Tárolás HDD-re] gombot.

7Ha szükséges, adjon meg a tárolt fájlra vonatkozó információkat (például [Felhasználói név], [Fájlnév], [Jelszó] vagy [Mappa kiválasztása]).

  • Felhasználói név

    Nyomja meg a [Felhasználónév] gombot, majd válasszon egy felhasználónevet. Nem regisztrált felhasználónév megadásához nyomja meg a [Kézi bevitel] gombot, majd írja be a nevet. A felhasználónév megadása után nyomja meg az [OK] gombot.

  • Fájlnév

    Nyomja meg a [Fájlnév] gombot, írjon be egy fájlnevet, majd nyomja meg az [OK] gombot.

  • Jelszó

    Nyomja meg a [Jelszó] gombot, írjon be egy jelszót, majd nyomja meg az [OK] gombot. Megerősítésként írja be újból a jelszót, majd nyomja meg az [OK] gombot.

  • Mappa kiválasztása

    Nyomja meg a [Mappa kiválasztása] elemet, adja meg a mappát, amelybe menteni szeretné a tárolt fájlokat, és nyomja meg az [OK] gombot.

8Nyomja meg az [OK] gombot.

9Ha szükséges, nyomja meg a [Szkennelési beáll.] gombot az olyan szkennelési beállítások megadásához, mint például a felbontás és a szkennelési méret.

10Nyomja meg a [Start] gombot.