Så här läser du

Tyda rubriker

• Användare

Användaradministratören har behörighet att utföra denna åtgärd.

• Mask

Maskinadministratören har behörighet att utföra denna åtgärd.

• N/V

Nätverksadministratören har behörighet att utföra denna åtgärd.

• Fil

Filadministratören har behörighet att utföra denna åtgärd.

• Inga inst.

Den inloggade användaren har behörighet att utföra denna åtgärd.

I de fall då inga inställningar har gjorts i "Tillgängliga inst." i [Hantering av administratörsautentisering].

• Inst.

Den inloggade användaren har behörighet att utföra denna åtgärd.

Status när inställningar har valts i "Tillgänliga inst." för [Hantering av administratörsautentisering].

• Nv.1

I de fall då [Menyskydd] har ställts in på [Nivå 1].

• Nv.2

I de fall då [Menyskydd] har ställts in på [Nivå 2].

Tyda symbolerna

R/W: Möjligt att verkställa, ändra samt läsa.

R: Möjligt att läsa.

-: Ej möjligt att verkställa, ändra samt läsa.