Begränsar åtgärder av en kundtekniker

Du kan begränsa en kundteknikers tillgång till serviceläget.

En kundtekniker använder serviceläget för inspektion och reparation. Om "Servicelägeslås" har ställts in på [På] kan serviceläge inte användas om inte maskinadministratören loggar in på maskinen och annullerar Servicelägeslåset. Då kan kundteknikern inspektera och repararera maskinen. På så sätt säkerställs att inspektion och reparation kan utföras under maskinadministratörens uppsikt.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

5Tryck på [Servicelägeslås].

6Tryck på [På], följt av [OK].

7Tryck på [Ja].

Bild av användarpanelens skärm

8Logga ut.