Skannerfunktion

När användarautentisering har aktiverats är "Skriv ut & Radera skannerjournal" automatiskt inställt på [Skriv ej ut: avakt. skicka] för att förhindra att den personliga informationen i sändnings-/leveranshistoriken skrivs ut automatiskt. Om du gör det kommer skannern att inaktiveras automatiskt när journalens historik överskrider 250 överföringar eller leveranser. När det inträffar, välj [Skriv ut skannerjournal] eller [Radera skannerjournal]. Om du vill att skannerjournalen ska skrivas ut automatiskt ställer du in alternativet [Skriv ut och radera allt] för "Skriv ut & radera skannerjournal".

För mer information, se handboken Skanner.