Ange Radera användare automatiskt i adressboken

Ange hur maskinen hanterar en begäran om automatisk registrering när registrerade uppgifter i adressboken når sin maxgräns.

Om du anger detta till [På], läggs nya användarkonton till genom att automatiskt ta bort gamla användarkonton. Konton som inte har använts under längst tid raderas först.

Om du anger detta till [Av] raderas inte gamla användarkonton vilket betyder att nya användarkonton inte kan läggas till när maxgränsen för registrerade uppgifter har nåtts.

1Logga in som användaradministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [Radera användare automatiskt i adressboken].

5Välj [På] och tryck på [OK].

6Logga ut.

Obs

• Uppgifterna raderas automatiskt endast när maskinen tar emot en begäran om registrering. Automatisk radering genomförs inte om användarkonton har lagts till manuellt.

• Endast användarkonton med användarkoder eller inloggade användarnamn och lösenord raderas automatiskt.