Konfigurera startskärmen för enskilda användare

Det gör det möjligt för varje användare att använda hans eller hennes startskärm.

När en användare loggar in visas den anpassade startskärmen.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Skärmfunktioner].

4Tryck på [Skärminställningar].

5Tryck på [Användarens egna anpassning].

6Tryck på [Tillåt].

7Logga ut.

Obs

• Detta kan även konfigureras via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.

• Startsidesinformationen för varje användare sparas även när "Användarens egna anpassning" är inställd på [Förhindra]. När inställningen ändras tillbaka till [Tillåt] kan informationen användas på nytt.