Utskriftsjobbsloggar

Utskriftsloggposter registreras innan inloggningsposten registreras i åtkomstloggen.

Information om jobb (mottagning, bearbetning, utmatning av jobbdata, osv.) registreras som enskilda poster.

När maskinen tar emot ett utskriftsjobb skapar den ett ID för jobbet och registrerar det i jobbloggen. Maskinen skapar sedan ett inloggnings-ID för utskriftsjobbet och registrerar det i åtkomstloggen. Efter detta skapar den en jobbloggpost för information om jobbet som bearbetats samt utmatning (under samma inloggnings-ID). När maskinen slutför bearbetning av jobbet skapar den en utloggningspost och registrerar den i åtkomstloggen.

Poster för information om åtgärder såsom mottagning, bearbetning och utmatning av utskriftsjobb skapas först i jobbloggen och registrerar sedan inloggnings- och utloggningsinformation om dessa jobb i åtkomstloggen.

Flödeschema över utskriftsjobb

Bild av flödesdiagram för utskriftsjobb (numrerade detaljer)

1. Utskriftsjobbdata har mottagits.

2. Autentiseringsdata (inloggning) har mottagits.

3. Utskriftsjobb bearbetas.

4. Utskriftsjobb matas ut.

5. Autentiseringsdata (inloggning) har mottagits.

6. Ett ID tilldelas utskriftjobbet och registreras som en post i jobbloggen.

7. Autentiseringsdata (inloggning) registreras som en post i åtkomstloggen.

8. Information om bearbetningen av utskriftsjobbet registreras som en post i jobbloggen (med hjälp av samma ID).

9. Information om utmatning av utskriftsjobbet registreras som en post i Jobbloggen (med hjälp av samma ID).

10. Autentiseringsdata (utloggning) regisreras som en post i Åtkomstloggen.