Ange inställningar för hämtning av loggar

Aktivera insamlingsinställningarna för varje loggtyp och konfigurera nivån för hämtning.

Nivå för hämtning av jobbloggar

Om "Nivå för Hämtning av Jobbloggar" ställs in på [Nivå 1] hämtas alla jobbloggar.

Nivå för hämtning av åtkomstloggar

Om "Nivå för hämtning av åtkomstloggar" ställs in på [Nivå 1] registreras följande information i åtkomstloggen:

• HDD-format

• Borttagning av alla loggar

• Ändring av logginställningar

• Ändring av logghämtningsposter

Om "Nivå för hämtning av åtkomstloggar" ställs in på [Nivå 2] hämtas alla åtkomstloggar.

Nivå för hämtning av miljöanpassade loggar

Om "Nivå för hämtning av miljöanpassade loggar" ställs in på [Nivå 1] hämtas inte miljöanpassade loggar.

Om "Nivå för hämtning av miljöanpassade loggar" ställs in på [Nivå 2] hämtas alla miljöanpassade loggar.

1Logga in som maskinadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Loggar] under "Enhetsinställningar".

4Välj [Aktivt] för funktionerna: "Hämta jobbloggar", "Hämta åtkomstloggar" och "Hämta miljöanpassade loggar".

5Ange hämtningsnivå för var och en av funktionerna "Nivå för Hämtning av Jobbloggar", "Nivå för hämtning av åtkomstloggar" och "Nivå för hämtning av miljöanpassade loggar".

När en nivå ändras, ändras logguppgifternas valstatus därefter.

För att ändra enskilda objekt i logguppgifterna, konfigurera inställningar för varje enskilt objekt. Även om hämtningsnivån är inställd på [Nivå 1] eller [Nivå 2] när varje objekt bland logguppgifterna ändras, så ändras nivån till [Användarinställningar].

6Klicka på [OK].

7“Uppdaterar...” visas. Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Om den föregående skärmbilden inte visas igen när du klickar på [OK], vänta en stund och klicka sedan på uppdateringsknappen i webbläsaren.

8Logga ut.

Obs

• Ju högre värde som anges för "Nivå för hämtning av åtkomstloggar", desto fler loggar samlas in.