Attribut för loggar du kan ladda ner

Om du använder Web Image Monitor för att hämta loggar, skapas en CSV-fil som innehåller de informationsposter som visas i följande tabell.

Observera att ett tomt fält anger en post som inte finns i en logg.

Utdataformat för fil

• Teckenkodning: UTF-8

• Utformat: CSV (Comma-Separated Values)

• Filnamn för jobbloggar och åtkomstloggar: "maskinnamn +_log.csv"

• Filnamn för miljöanpassade loggar: "maskinnamn +_ecolog.csv"

Loggposters ordning

Loggposter skrivs ut i stigande ordning enligt Logg-ID.

Filstruktur

Datarubriken skrivs ut på filens första rad (rubrikraden).

Skillnader i logginformationsformat

• Jobblogg

Flera rader visas i ordningen för gemensamma poster (jobblogg och åtkomstlog), Källa (jobbets indata) och Mål (jobbets utdata). Samma logg-ID tilldelas alla rader som motsvarar en enda jobbloggspost.

Bild på loggutmatningsformat (numrerade detaljer)

1. Vanliga poster

Varje post i vanliga poster visas på en separat rad.

2. Källa

"Result" och "Status" i vanliga poster och jobblogg visas (indata).

Om det finns flera källor visas flera rader.

3. Mål

"Result" och "Status" i vanliga poster och jobblogg visas (utdata).

Om det finns flera mål visas flera rader.

• Åtkomstlogg

De vanliga posterna och poster i åtkomstloggen visas på separata rader.

• Miljöanpassad logg

Miljöanpassade loggposter visas på separata rader.