Låsa upp mappar

Endast filadministratören kan låsa upp mappar.

Om du anger [På] för "Förbättra filskydd" kommer mappen att låsas och bli otillgänglig om ett ogiltigt lösenord anges 10 gånger. I det här avsnittet förklaras hur mappar kan låsas upp.

"Förbättrat filskydd" är en av de utökade säkerhetsfunktionerna. För mer information om den här och andra utökade säkerhetsfunktioner, se Ange Utökade säkerhetsfunktioner.

1Logga in som filadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Användarverktyg] () högst upp till höger på skärmen för att stänga startskärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] (Bild av användarpanelens skärm) längst ner på mitten av skärmen.

4Tryck på ikonen [Dokumentserver].

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

5Tryck på [Redigera mapp].

6Välj mappen.

Ikonen skyddande lås visas bredvid en mapp som är låst med funktionen Förbättra filskydd.

7Tryck på [Lås upp].

8Tryck på [Lås upp].

Ikonen skyddande lås ändras till ikonen lås.

9Logga ut.

Obs

• Det kan även anges via Web Image Monitor. Mer information finns i Web Image Monitors hjälp.