Radera mappar

Detta kan göras av filadministratören eller en användare.

För att radera en mapp med ikonen lås bredvid den krävs mappens lösenord.

Om en användare har glömt lösenordet för att komma åt mappen, kan filadministratören ändra det.

Filadministratören kan ta bort mappar utan att använda lösenordet.

Mappar som innehåller filer som användaren inte har behörighet att ta bort kan inte tas bort.

Den delade mappen kan inte tas bort.

1Logga in som filadministratör eller användare via kontrollpanelen.

2Tryck på [Användarverktyg] () högst upp till höger på skärmen för att stänga startskärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] (Bild av användarpanelens skärm) längst ner på mitten av skärmen.

4Tryck på ikonen [Dokumentserver].

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

5Tryck på [Redigera mapp].

Bild av användarpanelens skärm

6Välj mappen.

7Om en lösenordsdialogruta visas anger du mappens lösenord och trycker på [OK].

Skärmen för att ange lösenord visas inte om filadministratören är inloggad.

8Tryck på [Radera].

9Tryck på [Radera].

10Logga ut.

Obs

• Det kan även anges via Web Image Monitor. Mer information finns i Web Image Monitors hjälp.