Krypteringsinställningar för Kerberos-autentisering

När Kerberos-autentisering är aktiverat kan du ange krypterad överföring mellan maskinen och KDC-servern.

Att använda Kerberos-autentisering med Windows- eller LDAP-autentisering, LDAP-sökning, osv. säkerställer säker kommunikation.

Den krypteringsalgoritm som stöds varierar beroende på typ av KDC-server. Välj den algoritm som passar din miljö.

KDC-server

Krypteringsalgoritmer som stöds

Windows Server 2003 Active Directory

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

Windows Server 2008

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

Windows Server 2008 R2/2012/2012 R2

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5*

Heimdal

• AES256-CTS-HMAC-SHA1-96

• AES128-CTS-HMAC-SHA1-96

• DES3-CBC-SHA1

• RC4-HMAC (ARCFOUR-HMAC-MD5)

• DES-CBC-MD5

* För att använda Kerberos-autentisering, aktivera denna i operativsystem-inställningarna.

1Logga in som maskinadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Kerberos-autentisering] under "Enhetsinställningar".

4Välj den krypteringsalgoritm du vill aktivera.

Se till att välja en eller flera krypteringsalgoritmer.

5Klicka på [OK].

6Logga ut.