Skapa och installera ett enhetscertifikat från kontrollpanelen (självsignerat certifikat)

Skapa och installera enhetscertifikatet från kontrollpanelen.

Detta avsnitt beskriver hur man använder ett självsignerat certifikat som enhetscertifikat.

1Logga in som nätverksadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

5Tryck på [Programmera/ändra enhetscertifikat].

Bild av användarpanelens skärm

6Kontrollera att [Programmera] är valt.

7Tryck på [Certifikat 1].

Endast [Certifikat 1] kan skapas från kontrollpanelen.

8Konfigurera nödvändiga inställningar.

För att använda enhetscertifikatet för S/MIME, Digital PDF-signatur eller Digital PDF/A-signatur ska du ange maskinadministratörens e-postadress under e-postinställningarna.

9Tryck på [OK].

"Installerad" visas under "Certifikatsstatus" för att visa att ett enhetscertifikat för maskinen har installerats.

10Logga ut.

Obs

• Välj [Radera] för att radera enhetscertifikatet från maskinen.

• För att använda enhetscertifikat skapat på maskinen för S/MIME eller Digital PDF/A-signatur, ställ in"Certifikat" i Web Image Monitor för [Certifikat 1].