Använda Radera minne automatiskt

Viktigt

• När Autoradera minne är inställt på [På], kan det hända att temporär data som fanns kvar på hårddisken när Autoradera minne var [Av] inte har skrivits över.

• Om huvudströmbrytaren på maskinen slås av innan automatisk minnesradering är klar, upphör överskrivningen och resterande data förblir kvar på hårddisken.

• Stoppa inte överskrivningen mitt i processen. Om så sker kan hårddisken skadas.

• Om maskinens huvudströmbrytare slås av innan Autoradera minnesinställningar är slutförd, återupptas den när maskinen slås på igen.

• Om ett fel uppstår innan överskrivningen är slutförd ska du stänga av strömmen. Sätt på strömmen igen och upprepa sedan från steg 1.

• Maskinen övergår inte i viloläge förrän överskrivningen har slutförts.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

5Tryck på [Radera minnesinställning automatiskt].

Bild av användarpanelens skärm

6Tryck på [På].

7Välj vilken metod för överskrivning som du vill använda.

Om du väljer [NSA] eller [DoD] fortsätter du till steg 10.

Om du väljer [Slumpm. siffror], ska du gå vidare till steg 8.

8Tryck på [Ändra].

9Använd siffertangenterna för att ange antal gånger som minnet ska skrivas över och tryck sedan på [Skarp].

10Tryck på [OK].

Autoradera minne är angivet.

11Logga ut.

Obs

• Om du aktiverar både överskrivning och datakryptering, krypteras även data som skrivs över.