Specificera Menyskydd

Via Menyskydd kan du begränsa användarens åtkomst till inställningarna i menyn Användarverktyg med undantag av Systeminställningar. Denna inställning kan användas oavsett användarautentisering. För att använda inställningen Menyskydd aktiveras administratörsautentisering för maskinadministratören i förväg. Information om hur du ställer in administratörsautentisering finns i Konfigurera administratörsautentisering. En lista över de inställningar som användare kan ange enligt nivån på Skydda meny finns i Lista över inställningsbehörigheter.

Om du vill aktivera "Menyskydd" ställer du in det på [Nivå 1] eller [Nivå 2]. Välj [Nivå 2] för att införa striktare restriktioner på användarnas åtkomstbehörighet till maskininställningarna.

Om du vill inaktivera "Menyskydd" ställer du det på [Av].