Begränsa användning av mottagarlistan

Användning av mottagarlistan kan begränsas separat under skannerfunktionerna.

Begränsa användning av mottagare

Du kan förbjuda att skicka skannade dokument till adresser andra än de som är registrerade i adressboken. Genom att aktivera detta kan du förbjuda användare från att lägga till adresser eller mappmottagare manuellt.

Begränsa tillägg av användarmottagare

Genom att använda [Prg. mott] kan du förhindra att de adresser som anges manuellt när du skickar skannade dokument blir registrerade i adressboken. Med den här inställningen kan endast användaradministratören registrera nya användare i adressboken samt ändra lösenord och annan information gällande befintliga registrerade användare. Även om du ställer dessa funktioner till [På] kan användare som är registrerade som mottagare ändra sitt lösenord. Endast användaradministratören kan ändra poster utöver lösenord.

1Logga in som användaradministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Utökad säkerhet].

Bild av användarpanelens skärm

6Tryck på [NedåtpilNästa].

7Ange "Begränsa anv. av mottagare" eller "Begränsa tillägg av användarmottagare" till [på].

Bild av användarpanelens skärm

Om du ställer in "Begränsa användning av mottagare" till [På] visas inte "Begränsa tillägg av användarmottagare".

8Tryck på [OK].

9Tryck på [Utlogg.].