Registrera ett IC-kort eller en smart enhet till en användare som är registrerad i adressboken.

Registrera ett IC-kort eller en smart enhet till en användare som är registrerad i maskinens adressbok.

Viktigt

• När du håller ett IC-kort över läsaren ska du anpassa kortets riktning till märket som visas på etiketten.

• Håll endast ett IC-kort eller en smart enhet över läsaren åt gången.

1Autentiseringsskärmen visas när funktionen Snabb kortautentisering har aktiverats. Håll ett oregistrerat IC-kort eller en smart enhet över kontrollpanelen som märkningen anger.

2Ange användarnamn och lösenord för den användare du vill registrera på IC-kortet eller den smarta enheten och tryck sedan på [Registrera].

IC-kortet eller den smarta enheten är registrerad på användaren.

3Tryck på [Avsluta].

Obs

• Om du registrerar ett IC-kort eller en smart enhet på en användare som redan är registrerad på ett annat kort eller enhet, annulleras användarregistreringen till det kortet.