Konfigurera Snabb kortautentisering

Innan du konfigurerar inställningen ska du kontrollera att administratörsautentiseringen är korrekt konfigurerad under "Hantering av administratörsautentisering".

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Användarverktyg] () högst upp till höger på skärmen för att stänga startskärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] (Bild av användarpanelens skärm) längst ner på mitten av skärmen.

4Tryck på [].

5Tryck på ikonen [Snabb kortautentiseringskonfig. ].

6Tryck på [Använd autentisering].

7Följ instruktionerna som visas på skärmen, slå av huvudströmbrytaren och slå sedan på den igen.