Automatisk utloggning

När du har loggat in loggar maskinen automatiskt ut dig om du inte använder kontrollpanelen inom en given tid. Funktionen kallas "Automatisk utloggning". Ange hur länge skrivaren ska vänta med automatisk utloggning.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Timerinställningar].

4Tryck på [Timer för automatisk utloggning].

Bild av användarpanelens skärm

5Välj [På].

Om du inte vill ange en [Timer för automatisk utloggning], välj [Av].

6Ange "10" till "999" (sekunder) med siffertangenterna och tryck sedan på [Skarp].

Om du gör ett misstag, tryck på [Nollstl.].

7Tryck på [OK].

8Tryck på [Utlogg.].

Obs

• Du kan ange inställningar för Automatisk utloggning med Web Image Monitor via [Webbsida]. För mer information, se hjälpen för Web Image Monitor.