En användare använder skrivaren för normala funktioner som kopiering och utskrift. Användare hanteras via informationen i maskinens adressbok och de kan endast utföra de funktioner som de får tillgång till av administratören. Genom att aktivera användarautentisering kan du ge endast personer registrerade i adressboken möjlighet att använda maskinen. Användarna kan hanteras i adressboken av användaradministratören. För mer information om administratörer, se Administratörer. För mer information om användarregistrering i adressboken, se Anslut maskinen/Systeminställning eller Web Image Monitors hjälp.