SSL/TLS-coderingsmodus instellen

U kunt de beveiligingsniveaus verhogen door een communicatiemodus met SSL/TLS-codering in te stellen.

Gecodeerde communicatiemodus

Voor gecodeerde communicatie kunt u de volgende communicatiemodi instellen.

Gecodeerde communicatiemodus

Beschrijving

Alleen cijfertekst

Hiermee is alleen gecodeerde communicatie mogelijk.

Wanneer codering niet mogelijk is, kan het apparaat niet communiceren.

Prioriteit cijfertekst

Hiermee wordt gecodeerde communicatie uitgevoerd als er codering mogelijk is.

Wanneer codering niet mogelijk is, communiceert het apparaat zonder codering.

Cijfertekst/Cleartext

In deze modus wordt communicatie met en zonder codering toegepast, afhankelijk van de instelling.

Nadat u een apparaatcertificaat heeft geïnstalleerd, geeft u de SSL/TLS-gecodeerde communicatiemodus op. Door deze instelling te configureren, kunt u het beveiligingsniveau wijzigen.

1Log in als netwerkbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Interface instell.].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [SSL/TLS communicatie toestaan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Selecteer de gecodeerde communicatiemodus die u wilt gebruiken.

Selecteer [Alleen Cijfertekst], [Cijfertekst prior.] of [Cf.tkst/Cleartext] als gecodeerde communicatiemodus.

7Druk op [OK].

8Log uit.

Opmerking

• De gecodeerde SSL/TLS-communicatiemodus kan ook worden ingesteld met Web Image Monitor. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.