Een tussenliggend certificaat installeren (uitgegeven door een certificeringsinstantie)

In dit deel wordt uitgelegd hoe u Web Image Monitor gebruikt om een tussenliggend certificaat te installeren dat door een certificeringsinstantie is uitgegeven.

Als u geen tussenliggend certificaat heeft dat door de certificeringsinstantie is uitgegeven, verschijnt tijdens de communicatie een waarschuwingsbericht. Als de certificeringsinstantie wel een tussenliggend certificaat heeft uitgegeven, raden wij u aan om dat certificaat te installeren.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Apparaatcertificaat] onder "Beveiliging".

4Selecteer het rondje naast het aantal certificaten dat u wilt installeren.

5Klik op [Installeer tussenliggend certificaat].

6Voer de inhoud in van het tussenliggende certificaat.

Voer in het veld Certificaat de inhoud van het tussenliggende certificaat dat door de certificeringsinstantie is uitgegeven. Voor verdere informatie over items en instellingen van een certificaat, zie Web Image Monitor Help.

7Klik op [OK].

8Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Het tussenliggende certificaat wordt op het apparaat geïnstalleerd. Op het scherm "Certificaatdetails" wordt aangegeven of het tussenliggende certificaat is geïnstalleerd of niet. Voor meer informatie over het scherm "Certificaat details", zie de Help-functie van Web Image Monitor.

9Log uit.