De eigenaar van een document wijzigen

Met deze procedure kunt u de eigenaar van een document wijzigen.

Alleen de bestandbeheerder kan de eigenaar van een document wijzigen.

1Log in als bestandsbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Gebruikersinstellingen] () rechts bovenin het scherm om het scherm met initiële instellingen te sluiten.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

4Druk op het pictogram [Document Server].

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

5Selecteer de map.

6Selecteer het bestand.

7Druk op [Bestandsinf. wijzigen].

8Druk op [Wijz. toeg.privil.].

9Druk op [Wijzigen] voor Eigenaar.

10Selecteer de gebruiker die u wilt registreren.

11Druk op [Afsluiten].

12Druk op [OK].

13Log uit.