Verzenden via e-mail

Waarden van instellingen voor verzending per e-mail

Item

Maximum waarde

Opmerkingen

Aantal tekens onderwerpregel

128 alfanumerieke tekens

-

Aantal tekens e-mailbericht

• Maak uw keuze in de lijst: 400 alfanumerieke tekens (80 alfanumerieke tekens × 5 regels)

• Handmatig invoeren: 80 alfanumerieke tekens

U kunt niet tegelijk berichten uit de lijst en handmatige berichten ingeven.

Aantal tekens e-mailadres

128 alfanumerieke tekens

E-mailadressen die via een zoekopdracht op de LDAP-server worden gevonden, kunnen niet correct worden geselecteerd als deze uit meer dan 128 tekens bestaan.

Aantal adressen dat u gelijktijdig kunt opgeven

500 adressen

U kunt 100 bestemmingen opgeven via rechtstreekse invoer, inclusief LDAP-zoekopdrachten. Selecteer de overige 400 bestemmingen via geregistreerde adressen.

Verzendbare bestandsgrootte

725,3 MB per bestand

Verzendbaar aantal pagina's

1000 pagina's per bestand