Het TWAIN- of het WIA-stuurprogramma gebruiken

In dit deel wordt de relatie uitgelegd tussen resolutie en scanformaat wanneer het TWAIN- of WIA-stuurprogramma voor het apparaat wordt gebruikt.

Raadpleeg de Helpfunctie van het TWAIN-stuurprogramma om het scangebied of de resolutie op te geven op het apparaat dat u als TWAIN-netwerkscanner gebruikt.

Glasplaat

Het scanformaat bepaalt de maximale resolutie.

Raadpleeg onderstaande tabel voor de maximale resolutie voor elk scanformaat.

Scanformaat en maximale resolutie

Scanformaat

Maximale resolutie (dpi)

A4, B5 JIS (Japanese Industrial Standard), A5, B6 JIS, 81/2 × 14, 81/2 × 11, 51/2 × 81/2

600

A6

1200

ADF

Alle combinaties tot en met 81/2 × 14 en 600 dpi kunnen worden gescand.

Opmerking

• Sommige origineeltypen en resolutie-instellingen kunnen de scankwaliteit verminderen.