Bestandsnaam opgeven

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u de bestandsnamen kunt opgeven.

U kunt het apparaat zo instellen dat de scandatum en -tijd automatisch toegevoegd wordt aan de bestandsnaam van het gescande document.

Als u tekst wilt toevoegen aan de bestandsnaam

• Als [Datum&Tijd toev.] opgegeven wordt, krijgen de gescande bestanden een bestandsnaam die de scandatum, tijd, viercijferig paginanummer en de opgegeven tekst bevat.

• Aan bestanden van een enkele pagina en gesplitste bestanden van meerdere pagina's worden bestandsnamen toegewezen die bestaan uit de tijd en datum van het scannen en een viercijferig paginanummer. Tussen de datum en tijd en het viercijferige paginanummer wordt een laag streepje geplaatst.

Voorbeeld: een TIFF-bestand van één pagina met de naam "test" dat op 31 december 2020 om 15:30 is gescand, krijgt de bestandsnaam test_202012311530_0001.tif.

• Bestanden van meerdere pagina's krijgen bestandsnamen die de tijd en datum van het scannen bevatten.

Voorbeeld: een TIFF-bestand van meerdere pagina's met de naam "test" dat op 31 december 2020 om 15:30 wordt gescand, krijgt de bestandsnaam test202012311530.tif.

Als u geen bestandsnaam opgeeft

• Als [Datum&Tijd toev.] wordt opgegeven, krijgen de gescande bestanden bestandsnamen die de scandatum, tijd en een viercijferig paginanummer bevatten.

• Aan bestanden van een enkele pagina en gesplitste bestanden van meerdere pagina's worden bestandsnamen toegewezen die bestaan uit de tijd en datum van het scannen en een viercijferig paginanummer. Tussen de datum en tijd en het viercijferige paginanummer wordt een laag streepje geplaatst.

Bij een bestand van één pagina dat in 10 ms, 15 sec. wordt gescand om 15:30 op 31 december 2020, is de bestandsnaam 20201231153015010_0001.tif.

• Bestanden van meerdere pagina's krijgen bestandsnamen die de tijd en datum van het scannen bevatten.

Bij een bestand van meerdere pagina's dat in 10 ms, 15 sec. wordt gescand om 15:30 op 31 december 2020, is de bestandsnaam 20201231153015010.tif.

Indien noodzakelijk, kunt u de bestandsnaam wijzigen.

1Druk op [Verzend Bestandstype/naam].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Bestandsnaam].

3Voer de bestandsnaam in en druk op [OK].

4Druk indien nodig op [Datum&Tijd toev.].

5Druk op [OK].