Opgeslagen bestanden controleren vanaf een clientcomputer

Met Web Image Monitor kunt u tevens de bestanden die zijn opgeslagen op het apparaat, weergeven op een clientcomputer.

U kunt ook bestanden controleren die zijn opgeslagen met de kopieerfunctie, documentserver of de printerfunctie.

Als u "http:// (IPv4-adres of hostnaam van het apparaat)/" invult in de adresbalk van de internetbrowser op de clientcomputer, wordt de eerste pagina van Web Image Monitor weergegeven.

Opmerking

• U kunt de opgeslagen bestanden ook downloaden.

• Het wordt aanbevolen om alleen Web Image Monitor te gebruiken binnen uw LAN.

• Zie KopiĆ«ren/Document Server voor meer informatie over het weergeven of downloaden van opgeslagen bestanden met behulp van Web Image Monitor.

• Voor meer informatie over het maken van instellingen met behulp van Web Image Monitor, zie Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Klik op [Help] in de hoek rechtsboven in het weergegeven scherm voor meer informatie over functies voor het beheer van opgeslagen bestanden met Web Image Monitor.