Documenten scannen via Windows

Belangrijk

• Compatibele besturingssystemen

• Windows Vista of hoger en Windows Server 2008 of hoger ondersteunen WSD-functies. Controleer de helpbestanden van uw besturingssysteem of de online ondersteuning voor informatie over compatibiliteit.

• Sommige besturingssystemen ondersteunen WSD-functies niet.

• Wanneer persoonlijke verificatie of gebruikerscodeverificatie is ingesteld:

• WSD (ophaaltype)

Gebruikers die worden geverifieerd via persoonlijke verificatie of gebruikerscodeverificatie, kunnen geen gebruik maken van WSD (ophaaltype).

Opmerking

• De voorbeeldbeschrijvingen in deze handleiding zijn gebaseerd op Windows 7 Ultimate. Procedures kunnen verschillen onder andere besturingssystemen.