Origineelrichting instellen op de TWAIN-scanner

Voor het correct weergeven van de boven/onder-richting van het gescande origineel op een clientcomputer moeten de plaatsing van het origineel en de instellingen in het dialoogvenster Scanner Control overeenkomen.

1Open het dialoogvenster Scanner Control.

Voor meer informatie over het openen van het dialoogvenster Scanner Control, zie Basisprocedure TWAIN-netwerkscanner.

2Selecteer de plaats van het origineel in de lijst [Scanmethode orig.:].

3Selecteer in de lijst [Orig. invoerrichting:] de optie [Schermafbeelding stuurprogramma] of [Schermafbeelding stuurprogramma].

4Selecteer in de lijst [Afdrukstand:] [Schermafbeelding stuurprogramma/Schermafbeelding stuurprogramma], [Schermafbeelding stuurprogramma/Schermafbeelding stuurprogramma], [Schermafbeelding stuurprogramma/Schermafbeelding stuurprogramma] of [Schermafbeelding stuurprogramma/Schermafbeelding stuurprogramma].

5Als er een origineel in de ADF is geplaatst, selecteert u in het keuzemenu van [Scaninst.:] de optie [1-zijd.], [2-zijd(Boven/boven)] of [2-zijd(Boven/onder)].

Verwante onderwerpen

Originelen plaatsen