Koptekst overslaan
 

Gecodeerde e-mails verzenden

Volg de onderstaande procedures voor het opgeven van een bestemming waarvoor codering is geconfigureerd, om een e-mailbericht te coderen en verzenden.

Bestemmingen waarvoor codering kan worden geconfigureerd voor iedere verzending worden weergegeven met dit symbool Schermafbeelding Bedieningspaneel.

1Druk op [Beveiliging].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Codering].

3Druk op [OK].

Opmerking

  • Als u een e-mailbericht codeert, neemt de grootte toe.

  • Als u een bestemming opgeeft met het symbool Schermafbeelding Bedieningspaneel (dit geeft aan dat e-mailberichten die aan deze bestemming worden verzonden altijd gecodeerd worden), zal het e-mailbericht worden gecodeerd ongeacht op de instelling is opgegeven in [Beveiliging].

  • Indien u meerdere bestemmingen heeft geselecteerd, waaronder bestemmingen waarvoor geen codering is geconfigureerd, zullen e-mailberichten naar dergelijke bestemmingen niet worden gecodeerd, ook al geeft u codering op.

  • Als u [Opsl. op HDD plus Verz.] heeft geselecteerd, wordt het e-mailbericht wel gecodeerd, maar het opgeslagen bestand niet. Voor meer informatie over het coderen van opgeslagen bestanden raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.