Het e-mailbericht opstellen

Het bericht kan op de volgende manieren worden gemaakt:

Belangrijk

• Berichten die u uit de lijst wilt selecteren, moeten vooraf zijn geregistreerd in [Systeeminstellingen]. Voor meer informatie over de instellingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen .

Opmerking

• Via de instellingen van Web Image Monitor kunt u een handtekening aan alle e-mailberichten toevoegen met informatie over de afzender (zoals bijv. bedrijfsinformatie). Voor meer informatie over de instellingen, zie de Help-functie bij Web Image Monitor.