Scannerfunctie

VorigeVolgende

Illustratie van scannerfunctie

U kunt de scannerfunctie gebruiken om papieren documenten zoals vergaderingspapieren en illustraties te scannen. Gescande documenten kunnen vervolgens worden omgezet naar een digitale indeling zoals PDF en naar een clientcomputer worden verzonden. Documenten kunnen eenvoudig worden gescand door de originele documenten op de glasplaat of in de ADF te leggen en vervolgens op [Start] te drukken.

De scannerfunctie kan worden geconfigureerd voor de verschillende scaninstellingen hieronder.

Voorbeelden van de scaninstellingen die kunnen worden geselecteerd

• Origineeltype (selectie Kleur/Zwart-wit)

Selecteer of u het document in zwart-wit, in kleur of in grijswaarden wilt scannen.

• Bestandsindeling selecteren

Selecteer of u het gescande document wilt opslaan in JPEG-, TIFF- of PDF-indeling.

• Scanformaat instellen

Selecteer A4, A5, 81/2 × 14, 81/2 × 11 of een ander formaat waarin de gescande documenten moeten worden opgeslagen.

VorigeVolgende