Afdrukken op aangepast papierformaat

1Selecteer de originelen die u wilt afdrukken.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Selecteer [Manage Custom Sizes...] in het pop-upmenu [Paper Size:].

5Klik op [plus] en voer een naam in voor het originele papierformaat.

6Geef het papierformaat op door waarden in [Paper Size:] en [Non-printable Area:] in te voeren.

7Klik op [OK].

8Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardapplicatie van het origineel.

Opmerking

• In sommige besturingsprogramma's kunnen aangepaste papierformaten niet worden geregistreerd tenzij “Willekeurige printer” als doelprinter opgegeven is.

• Het is mogelijk dat vanwege rekenfouten de eigenlijke afmetingen van het aangepaste papier niet overeenkomen met de door de gebruiker ingevoerde waarde.