Afdrukken in zwart-wit

Belangrijk

• Als zwart-wit afdrukken in het programma wordt opgegeven, zorg er dan voor dat u [Kleurenmodus:] in [Printerfuncties] op [Zwart-wit] instelt. Als u dat niet doet, worden de zwarte gebieden op de afdruk wellicht met CMY-toner afgedrukt. Om zwart duidelijker af te drukken, wordt aangeraden om grijze of zwart-witafbeeldingen in de modus [Zwart-wit] af te drukken.

1Selecteer de originelen die u wilt afdrukken.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Selecteer [Printer Features] in het pop-upmenu.

5Selecteer [Zwart-wit] in het pop-upmenu [Kleurenmodus:].

6Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardapplicatie van het origineel.