Voorkomen van onbevoegd kopiëren

Belangrijk

• Het is mogelijk dat Voorkomen van onbevoegd kopiëren informatielekken niet in alle gevallen kan voorkomen.

Selecteer [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] in het pop-upmenu om de specifieke printerinstellingen te wijzigen.

Selecteer het door u gewenste preventie-effect in de lijst [Preventietype:].

Opmerking

• Het patroon dat gedrukt wordt op documenten die gekopieerd, gescand of opgeslagen zijn in de Document Server, is afhankelijk van de instellingen en het model van uw apparaat.

• De instellingen [Kleur/Belichting] en [Patroon] zijn niet vereist voor het gebruik van Gegevensbeveiliging voor kopiëren.

• Om de functie Gegevensbeveiliging voor kopiëren te gebruiken, moet de Copy Data Security Unit geïnstalleerd zijn.

• Bij het kopiëren van een afgedrukt document waarbij Patroon voor voorkomen van onbevoegd kopiëren is toegepast, kan het zijn dat de kopie gedeeltelijk donker is. Wijzig de instelling voor het origineeltype in [Tekst] of [Foto].

• Als de instelling Voorkomen van onbevoegd kopiëren ingeschakeld is op het apparaat, kunt u patronen en tekst afdrukken om het onbevoegd kopiëren van documenten te voorkomen. U kunt Voorkomen van onbevoegd kopiëren configureren met behulp van Web Image Monitor of het bedieningspaneel van dit apparaat. Voor meer informatie over het instellen van het Voorkomen van onbevoegd kopiëren met behulp van Web Image Monitor, raadpleegt u de helpfunctie van Web Image Monitor. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het instelllen van Voorkomen van onbevoegd kopiëren op het bedieningspaneel.

Verwante onderwerpen

Tekst
Kleur/Belichting
Patroon