Koptekst overslaan
 

Opmerkingen bij gebruik van PostScript 3

Geheugen

Als het apparaat grote hoeveelheden of complexe gegevens afdrukt, is het mogelijk dat het geheugen van het apparaat vol raakt en instabiel wordt, of niet meer kan afdrukken.

Lettertypen

  • De op dit apparaat geïnstalleerde 'Type 1'-lettertypen voldoen aan het Adobe Type1-lettertypeformaat (1.1). Als het lettertype echter autointerferentie oplevert met de randen, kan hij niet goed afgedrukt worden.

  • Als tekens worden gebruikt die niet over lettertype-informatie beschikken en naar een toepassing worden gedownload, is het mogelijk dat de tekens onduidelijk worden afgedrukt als ze worden vergroot of gecomprimeerd.

Overige informatie

  • Als u het PostScript 3-stuurprogramma gebruikt, is het mogelijk dat afgedrukte pagina's afwijken van hetgeen in het voorbeeldvenster van sommige toepassingen te zien was.

  • Als u bepaalde toepassingen in combinatie met het PostScript 3-stuurprogramma gebruikt, dan wordt aan het einde van dubbelzijdige afdruktaken met een oneven aantal pagina's een extra lege pagina toegevoegd. De toegevoegde lege pagina wordt als zwart-witpagina meegeteld.

  • Het is mogelijk dat dicht op elkaar liggende regels niet naar wens worden afgedrukt. Regels met dezelfde regelafstand en kleuren kunnen afwijken.