Het afdrukken van taken met fouten automatisch annuleren

Als er een fout plaatsvindt, annuleert het apparaat automatisch de afdruktaak met een fout en de taken die ontvangen werden voordat de fout plaatsvond.

Belangrijk

• Deze functie is geactiveerd bij het afdrukken met de volgende printertalen: PCL, PostScript 3, PDF en XPS.

• Deze functie is niet effectief bij:

• Afdrukken met RHPP of RGate

• Spoolafdrukken is ingeschakeld

• Afdrukken met een protocol dat het einde van een taak niet kan detecteren, zoals via een USB-verbinding

• Fouten die optreden tijdens het afdrukken vanaf geheugenopslagapparaten, of met behulp van 'Geavanceerde eigenschappen', of bij het afdrukken van een opgeslagen document of lijst

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Printereigensch.].

5Druk op het tabblad [Systeem].

6Druk op [Foutieve afdr.taken aut annul].

7Druk op [Aan].

8Druk op [OK].

9Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

10Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• Voor meer informatie over de items die geconfigureerd kunnen worden, zie Systeem.