Envelopinstellingen via het bedieningspaneel configureren

1Plaats enveloppen in de papierlade.

Voor informatie over het plaatsen van enveloppen zie Papierspecificaties en Papier bijvullen voor meer informatie.

2Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

3Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

4Druk op [Instell. papierlade].

5Selecteer de instelling voor het papierformaat van de papierlade waarin de enveloppen worden geplaatst.

6Selecteer het formaat van de envelop en druk vervolgens op [OK].

7Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

8Selecteer de instelling voor het papiertype van de papierlade waarin de enveloppen worden geplaatst.

9Druk op [Envelop] in het gebied "Papiertype" en selecteer vervolgens het juiste item in het gebied "Paper Thickness".

10Druk op [OK].

11Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.