Wanneer u gebruikmaakt van het PCL 5c-printerstuurprogramma

1Klik op de menuknop van Kladblok in de linkerbovenhoek van het venster en klik op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken in de lijst [Printer selecteren].

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Selecteer [Normale afdruk] in de lijst "Taaksoort:".

5Als u meerdere exemplaren wilt afdrukken, geeft u het aantal sets op in het vakje "Kopieën:".

6In de lijst "Afdrukrichting:" selecteert u [Staand] of [Liggend] als de afdrukstand van het origineel.

7Kies [Kleur] of [Zwart-wit] uit de lijst "Kleur/Zwart-wit:".

8Klik op het tabblad [Papier].

9In de lijst "Documentformaat:" selecteert u het formaat van origineel dat afgedrukt moet worden.

10In de lijst "Invoerlade:" selecteert u de invoerlade waarin zich het papier bevindt waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatische ladekeuze] in de lijst "Invoerlade:" selecteert, dan wordt de papierlade automatisch geselecteerd aan de hand van het opgegeven papierformaat en -type.

11Selecteer in de lijst "Type:" het type papier dat zich in de papierlade bevindt.

12Klik op [OK].

13Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.